Balkon- en verandabeglazing

Beglazing wordt gebruikt om een extra leefruimte te creëren. Zo kunt u ook in het voor- en najaar van de zon genieten op uw balkon. Tevens bied beglazing bescherming aan uw balkon en gevel. Verder heeft het product een isolerende werking en functioneert het als een soort thermisch schild waardoor uw energiekosten lager zijn. Beglazing van Sunflex is dankzij de constructie in iedere bouwomgeving te integreren. Daardoor kan het eenvoudig en zonder bouwkundige aanpassingen geïnstalleerd worden.

  •   Specialist in zonwering met 25 jaar ervaring
  •   Officieel partner van hoogstaande merken
  •   Google review score 4,3/5
     
  •   Altijd snel een reactie via WhatsApp

Een greep uit de producten vind u hieronder

Complete service van advies tot montage

Advies

Samen met een van onze experts bekijkt u de mogelijkheden. Met onze jarenlange ervaring voorzien we u van advies en maken we vrijblijvend een offerte voor u.

Meetwerk

Balkonbeglazing is niet alleen een praktische toevoeging, maar ook een verfraaiing van uw woning. Om uw balkonbeglazing goed te laten passen meten we alles zorgvuldig op.

Montage

Onze ervaren vakmannen monteren uw nieuwe balkonbeglazing met uiterste precisie. Voor u het weet geniet u van een perfecte regeling van licht en temperatuur.

Service

Ons doel is het realiseren van uw wensen op het gebied van zonwering. Stel uw vragen dus gerust en geef ons uw eerlijke mening. Die stellen wij zeer op prijs!

Brustor Sun Protection

Sunflex is al dertig jaar gespecialiseerd in hoogwaardige verplaatsbare beglazing. Voor elk systeem is er zowel een ongeïsoleerde als geïsoleerde oplossing. Het beste overzicht vindt u dan ook op de website van Sunflex.

 
 

Bezoek onze showroom

Winkelcentrum SuyderSee

Schmit Zonwering & Rolluiken
Schans 33
8254 KN Dronten

Contact

Heeft u interesse in zonwering voor uw woning of bedrijfspand? Wij denken graag met u mee. Neem voor een vrijblijvende offerte of advies contact op via ons online contactformulier. U kunt ons ook bereiken via e-mail, telefoon en WhatsApp door middel van de onderstaande knoppen. 

 

Stuur ons een whatsapp Stuur een e-mail