Raamdecoratie 0321 31 77 01

Raamdecoratie

Met raamdecoratie maak je het binnen gezellig. Wij leveren uitsluitend de hoogste kwaliteit binnenzonwering van merken als Luxaflex, Jasno en ABZ. Deze merken onderscheiden zich in materiaalgebruik en productaanbod. Doordat wij ons niet op één merk richten is de kans dat u bij ons slaagt een stuk groter!

Luxaflex
De bekendste producent van raamdecoratie met een zeer groot aanbod aan binnenzonwering. Het bekendste product is natuurlijk de horizontale jaloezie, wat door de meeste mensen luxaflex wordt genoemd. Maar ook andere uitvindingen hebben wij aan Luxaflex te danken zoals de Duette, Facette, Silhouette en Twist Shades. Het beste overzicht van de Luxaflex producten vindt u hier. Voor meer informatie of advies bent u van harte welkom in onze showroom.

Jasno
Vooral bekend om zijn Shutters maar net zo mooi zijn de houten jaloezieën, verticale lamellen en vouwgordijnen van Jasno. De producten van Jasno onderscheiden zich door het gebruik van duurzame materialen. Zo zijn de jaloezieën gemaakt van Paulownia hout, en de vouwgordijnen van geweven papier met houten latten. Het complete overzicht vindt u hier.

ABZ
De producten van ABZ worden volledig in Nederland geproduceerd. Dit zorgt voor korte levertijden en een goede prijs/kwaliteit verhouding. ABZ levert bijna alle producten die Luxaflex en Jasno ook leveren, maar dan met andere stoffen en materialen. Door meer gebruik te maken van kunststof en polyester zijn de producten van ABZ doorgaans een stuk voordeliger maar van minstens zo goede kwaliteit. Een goed overzicht van deze producten vindt u hier.

 

HOU CONTACT!