Markiezen 0321 31 77 01

Markiezen

Functionele zonwering met een nostalgische uitstraling! Van welke kant de zon ook komt, een markies biedt altijd optimale bescherming. Naast het weren van de zon heeft de markies nog een functie; door de nostalgische uitstraling en de fraaie uitvoering van de kap is de markies een verfraaiing voor de gevel. Dit geldt niet alleen voor een klassiek pand, ook op een modern huis kan de markies voor een verrassend effect zorgen. Onze markiezen kunnen zowel elektrisch als met koord bediend worden.

Betalux
Wij leveren markiezen van het merk Betalux. Dit merk voert een uitgebreid assortiment aan markiezen, alles op maat gemaakt. U kunt kiezen uit verschillende materialen, kleuren en doeken. De verschillende vormen maken onze markiezen geschikt voor zowel particulieren als horeca en detailhandel. Ook bedrukking van het doek is bij ons mogelijk! Standaard met 5 jaar garantie. Bekijkt u hier de brochure.

Doek vervangen
Heeft u al markiezen maar zijn de doeken verweerd of kapot? Wij kunnen van alle merken de doeken repareren of vervangen. Dit is veel voordeliger dan een nieuwe markies aanschaffen maar geeft uw huis toch een nieuwe uitstraling.

Winterstalling
Een markies heeft het in de winter zwaar te verduren. Er is geen afsluitende kap die het doek beschermt tegen weersinvloeden. In het najaar halen wij uw markiezen op en in het voorjaar hangen wij ze weer terug. U kunt dit combineren met een reinigingsbeurt! 

HOU CONTACT!