Onderhoud en Reparatie 0321 31 77 01

Onderhoud en Reparatie

Onderhoud
Het is aan te bevelen om 2x per jaar alle draaiende en/of bewegende delen van uw zonwering te smeren. Dit geldt voor screens, knikarmschermen, uitvalschermen en plisséhordeuren. U kunt daarvoor Teflonspray of Siliconenspray gebruiken. Het is belangrijk dat u de afstellingen nakijkt en of alles goed sluit of opgetrokken wordt in de omkasting. Natuurlijk kunnen wij dit ook voor u doen! Ook kunt u een onderhoudscontract met ons afsluiten zodat uw producten elk jaar onderhouden worden. Eventuele defecten worden dan op tijd geconstateerd voordat er verdere schade ontstaat.

Reiniging
Minstens zo belangrijk om van uw zonwering te genieten is het regelmatig reinigen ervan. Zo is bekend dat zonwering- en markies- doeken lánger hun kleur vasthouden als ze eens in de paar jaar professioneel gereinigd worden. Rolluiken zijn een bron van schimmels en zeker bij rolluiken op slaapkamers is het aan te raden deze eens in de 3 jaar aan de buiten- én binnen- kant te laten reinigen. Voor het reinigen van raamdecoratie verwijzen wij u graag door naar Speed Clean Mobile.

Winterstalling
Wilt u uw markiezen mooi houden dan is het aan te bevelen ze in de winter binnen op te slaan. U kunt dit ook aan ons uitbesteden. In het najaar halen wij dan uw markiezen er af, en in het voorjaar hangen wij ze weer terug. In onze winterstalling kunnen wij reparaties uitvoeren aan de markiezen maar ook de doeken professioneel reinigen. Door dit te combineren bent u een stuk voordeliger uit!

Schoonmaken zonweringdoek

 

 

HOU CONTACT!