Pergolazonwering 0321 31 77 01

Allround Pergolazonwering

Pergolazonwering wordt veelal toegepast op terrassen waar maximaal comfort vereist is. Deze zonwering kan grote oppervlaktes bestrijken en heeft een hoge mate van windstabiliteit. Vanwege de lage muurbelasting is deze zonwering vrijwel overal toepasbaar. Een Allround pergolazonwering is te voorzien van een unieke ritssluiting. Hierdoor sluit het doek naadloos aan op de geleidingsprofielen en wordt de windstabiliteit gemaximaliseerd. Uniek is de mogelijkheid om een extra geïntegreerd doek aan dit model toe te voegen. Dat doek is verticaal uit te rollen en biedt u privacy en een perfecte oplossing tegen een laagstaande zon. Ook dimbare LED-verlichting is verkrijgbaar om bijvoorbeeld 's avonds een boek te lezen of de sfeer te vergroten. Alle varianten zijn ook toepasbaar als serrezonwering.

 

Vinci 250 Pergola+ met zip
De meest luxe variant van de pergolazonwering. Met vario volant en dimbare ledverlichting. Alles te bedienen met één app en afstandsbediening. Tot 600cm breed en 500cm uitval. Vario volant hoogte 150cm.

 

Vinci 250 Pergola met zip
De standaard uitvoering van de pergolazonwering. Tot 600cm breed en 500cm uitval.

 

Vinci 450 Pergola waterdicht met zip
Waterdichte pergolazonwering. Het zonweringdoek uit de Sunworker Crystal collectie is lichtdoorlatend dankzij een doorzichtig waterdicht membraam. Tot 450cm breed en 500cm uitval. Minimale hellingshoek ± 15º.

 

 

HOU CONTACT!