Rolluiken 0321 31 77 01

Rolluiken

De voordelen van rolluiken!

Rolluiken bieden u bescherming en privacy. Ook geven ze een aanzienlijke meerwaarde aan uw woning of bedrijfspand. Door de isolerende werking van rolluiken bespaart u elk jaar weer op uw energierekening, en tijdens de warme zomerdagen is het rolluik effectief tegen de hitte. Bovendien werken rolluiken preventief tegen inbraak. Standaard elektrisch bediend. U kunt kiezen uit een draadloze muurschakelaar, handzender en/of APPbedienig van Somfy.

 

ROMA-rolluiken
De kwalitatief hoogwaardige rolluiken van ROMA bieden jarenlang bescherming tegen koude, warmte en inbraak. De voornaamste voordelen van ROMA-rolluiken ten opzichte van andere merken zijn:

Een ROMA-rolluik kan ook geplaatst worden voor schuine ramen en dakramen. Daarnaast is een ROMA-rolluik te combineren met een ingebouwde insectenhor of screen. 

Opties

 

 

 

ROMA-Veiligheidspakket

Met enkele aanpassingen kan het rolluik nóg veiliger worden gemaakt. Het ROMA-veiligheidspakket bestaat uit een versterkte onderlijst, de-montagebeveiliging in de geleiders en een optilbeveiliging. 

ROMA-veiligheidspakket

Somfy Tahoma

Met een Somfy Tahoma box kunt u uw rolluiken (en andere zonwering) bedienen via uw smartphone of tablet. Daarnaast kunt u dag- en vakantie- schema's instellen, waarmee uw rolluiken op een door u gekozen tijdstip op of neer gaan. Ook kunt u verschillende sensoren aansluiten op de Somfy Tahoma. Bijvoorbeeld een rookmelder die bij een rookmelding alle rolluiken omhoog stuurt. Nog veel meer voorbeelden en toepassingen vindt u op de website van Somfy Tahoma.

Somfy Tahoma

Reinigen van Rolluiken.

Wij kunnen tevens voor u de rolluiken reinigen, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant.
Voor een prijsopgaaf kunt ons mailen of even langskomen in de showroom.

Klik hier voor bedieningsmogelijkheden

HOU CONTACT!