Screens 0321 31 77 01

Screens

Screens zijn een ideale vorm van zonwering. Een screen beperkt binnenkomend zonlicht en behoudt tegelijkertijd uitzicht naar buiten. Daarnaast houdt het de warme lucht buiten, waardoor u in de zomer een aangenaam koel binnenklimaat creëert. Een screen is ook ideaal bij veranda's, terrasoverkappingen of als windblocker op balkons. Door toepassing van glasvezeldoek wordt warmte en zonlicht tot 99% gereflecteerd of geabsorbeerd, terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Vanzelfsprekend is er een rijke keuze in kleuren, zodat altijd een perfecte combinatie gemaakt kan worden met de omkasting en de kozijnen. Wij leveren standaard windvaste screens. Door een vernuftig veersysteem is de screen in elke stand windvast. Dit maakt dat onze screens zelfs geschikt zijn voor specifieke situaties, zoals een naar het westen gerichte gevel met veel wind of bij hoge flatgebouwen als balkonafscheiding voor de wind.

Roma Zip-Screen
De allerbeste screens, hoogwaardige Duitse kwaliteit. Dat zijn de Zip-Screens van Roma. Zeer windvast en standaard leverbaar in alle Roma RAL-kleuren. De vele montage mogelijkheden maken de Roma Zip-Screens geschikt voor elke situatie. Duurzaam en luxe afgewerkt. Roma geeft u de keuze uit Glasvezeldoek, Polyesterdoek en Verduisteringsdoek. Allen waterbestendig maar met verschillende eigenschappen in warmteisolatie, privacy, transparantie naar buiten en verblindingsbescherming. Standaard met 5 jaar garantie. Bekijkt u hier de brochure.

 

 

Allround Zip-Screen
De Zip-Screens van Allround zijn bekend om de kleine kastmaten. Dit maakt ze zeer geschikt voor kozijnen met openslaande ramen en voor terrasoverkappingen. Standaard met 5 jaar garantie. Uitbreiding naar 10 jaar garantie mogelijk. Bekijkt u hier de brochure.

 

HOU CONTACT!