Terrasoverkappingen 0321 31 77 01

Terrasoverkappingen

Met een terrasoverkapping (verandadak) geniet u langer van de zomer en nazomerse avonden. Wanneer het 's avonds afkoelt en uw buren weer naar binnengaan, zult u merken dat het nog goed toeven is onder een Pallazzo Veranda of Brustor Terrasoverkapping. Schmit Zonwering & Rolluiken is gespecialiseerd in aluminium terrasoverkappingen en lamellendaken.

Brustor Outdoor Living
De lamellen- en vouw- daken van Brustor combineren de voordelen van een vaste dak constructie (weersbestendig en waterdicht) met de voordelen van een verstelbaar syteem (verkoeling in de zomer). Aan huis geplaatst zijn ze ideaal om de lichtinval en warmte te regelen. De opties als glazen schuifwanden, ingebouwde screens, elektrische heaters, ledverlichting en geluidsspeakers maken ze voor iedere situatie geschikt. Bekijkt u hier de brochure.

Pallazzo
Voor wie een vaste alumium constructie wenst hebben wij de Pallazzo verandadaken. Pallazzo geeft u de keuze uit een dak van veiligheidsglas of UV-bestendig polycarbonaat. Dit merk staat bekend om de hoogwaardige afwerking, wat tot uiting komt in bijvoorbeeld de onzichtbare afwatering en geïntegreerde ledverlichting. Bekijkt u hier de brochure.

  

Terrasverwarming

Somfy dimbare terrasverwarmer RTS (2000 W)

terrasverwarming Somfy

Eenvoudig te bedienen met een Somfy RTS afstandsbediening. Voortaan ook ’s avonds langer kunnen genieten van uw terras.

- Dimbare verwarming (3 standen) in aluminium omkasting.
- Na inschakeling direct voelbare warmte.
- Vermogen 2000 watt (Philips HeLeN technologie).
- Geschikt voor ca. 16m2 terras.
- Lange levensduur.
- Wordt met 4m kabel geleverd.
- Inclusief bevestiging voor aan wand, dak of zonnescherm.

HOU CONTACT!