Genieten langer van het buitenleven met een terrasoverkapping

Met een terrasoverkapping (verandadak) geniet u langer van de zomer en nazomerse avonden. Wanneer het 's avonds afkoelt en uw buren weer naar binnengaan, zult u merken dat het nog goed toeven is onder een Pallazzo Veranda of Brustor Terrasoverkapping. Schmit Zonwering & Rolluiken is gespecialiseerd in aluminium terrasoverkappingen en lamellendaken.

Vraag direct uw offerte aan

...of bezoek onze sfeervolle showroom in Dronten!

  •   Specialist in zonwering met 25 jaar ervaring
  •   Officieel partner van hoogstaande merken
  •   Google review score 4,3/5
     
  •   Altijd snel een reactie via WhatsApp

Brustor Terrasoverkappingen

De lamellen- en vouw- daken van Brustor combineren de voordelen van een vaste dak constructie (weersbestendig en waterdicht) met de voordelen van een verstelbaar syteem (verkoeling in de zomer). Aan huis geplaatst zijn ze ideaal om de lichtinval en warmte te regelen. De opties als glazen schuifwanden, ingebouwde screens, elektrische heaters, ledverlichting en geluidsspeakers maken ze voor iedere situatie geschikt. Bekijkt u hier de brochure.

Let op, deze overkapping is niet in de showroom aanwezig.

Complete service van advies tot montage

Advies

Samen met een van onze experts bekijkt u de mogelijkheden. Met onze jarenlange ervaring voorzien we u van advies en maken we vrijblijvend een offerte voor u.

Meetwerk

Een terrasoverkapping is niet alleen een praktische toevoeging, maar ook een verfraaiing van uw woning. Om uw terrasoverkapping goed te laten passen meten we alles zorgvuldig op.

Montage

Onze ervaren vakmannen monteren uw nieuwe terrasoverkapping met uiterste precisie. Voor u het weet geniet u van een perfecte regeling van licht en temperatuur.

Service

Ons doel is het realiseren van uw wensen op het gebied van zonwering. Stel uw vragen dus gerust en geef ons uw eerlijke mening. Die stellen wij zeer op prijs!

 

Somfy dimbare terrasverwarmer

terrasverwarming Somfy


Eenvoudig te bedienen met een Somfy RTS afstandsbediening.
Voortaan ook ’s avonds langer kunnen genieten van uw terras.

- Dimbare verwarming (3 standen) in aluminium omkasting.
- Na inschakeling direct voelbare warmte.
- Vermogen 2000 watt (Philips HeLeN technologie).
- Geschikt voor ca. 16m2 terras.
- Lange levensduur.
- Wordt met 4m kabel geleverd.
- Inclusief bevestiging voor aan wand, dak of zonnescherm.

Bezoek onze showroom

Winkelcentrum SuyderSee

Schmit Zonwering & Rolluiken
Schans 33
8254 KN Dronten

Contact

Heeft u interesse in zonwering voor uw woning of bedrijfspand? Wij denken graag met u mee. Neem voor een vrijblijvende offerte of advies contact op via ons online contactformulier. U kunt ons ook bereiken via e-mail, telefoon en WhatsApp door middel van de onderstaande knoppen. 

 

Stuur ons een whatsapp Stuur een e-mail